Over Marjolijn

 

Senior professional organizer Nijmegen en omgeving
Virtual organizer voor begeleiding op afstand 

 

Onze huidige maatschappij vraagt veel van ons (plannen, organiseren en opruimen), maar helaas beschikt niet iedereen over deze vaardigheden. Gelukkig is er wel veel bij te leren.
Ook ik ben deels 😉 ongestructureerd geboren. Door uitgebreide studie, het aanleren van nieuwe vaardigheden en door brede ervaring bij de begeleiding van mijn klanten weet ik nu dat mensen, ook ik dus, wel meer grip kunnen krijgen.

Met mijn medische achtergrond als kinderarts kan je mij ook de ‘opruimdokter’ noemen. Ik kijk, waar nodig, dan ook graag verder dan de uiterlijke symptomen als overvolle kamers en ellenlange takenlijsten. Door samen met de klant te puzzelen zoek ik naar passende oplossingen. Hoe werkt het bij jou, waar wil je naartoe en hoe kan je dat bereiken? Dat zijn de stappen die ik graag met hen doorloop. Overvolle hoofden opruimen vind ik leuk en inspirerend.
Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen en gezinnen, zo ook met ADHD en autisme.

Het is mijn overtuiging dat het leven en huis makkelijker georganiseerd kunnen worden.
Daar zit dan ook mijn motivatie, om samen te kijken hoe het voor jou weer beter kan worden.

Ik ben verbonden aan de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers en onderschrijf dan ook de ethische code van de NBPO, www.nbpo.nl.

Wil je me uitgebreider leren kennen? Dat kan hier.

opgeruimd_op_weg            Print